Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737474208

Amistoso 737474208 Información oficial sobre el partido 737474208 en Hattrick

14.09.2024 14:00:00

X&K Alineación oficial del equipo 'X&K' en el partido 5 - 4 Elvis Forever Alineación oficial del equipo 'Elvis Forever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
X&K Alineación oficial del equipo 'X&K' en el partido 1 - 5 Elvis Forever Alineación oficial del equipo 'Elvis Forever' en el partido
Tiene mucha potra 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

X&K

Goles Goles

  • 100 Minuto 48 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Manuel Ussía. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 48 de joc, que suposava el 1 - 2.
  • 115 Minuto 71 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Memphis Meulendijk de X&K va fer un bon esprint per escapar-se de Filip Koszarski i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 3. Tot un espectacle!
  • 112 Minuto 74 (Gol por la izquierda): X&K equilibrava la balança al minut 74. En Manuel Ussía, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): X&K va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 75 Iron Mouat va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 90 (Gol por la izquierda): X&K, atacant per l'esquerra al minut 90, va aprofitar el magnífic llançament de Iron Mouat per agafar avantatge al marcador: 5 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jafet Murillo va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Gilbert Servet va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 236 Minuto 65 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Filip Koszarski va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Elvis Forever

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): Forever agafava avantatge al minut 14 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Aleandro Cavarzere amb mestria.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Leandro Diz va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 25, i va fer pujar el 0 - 2 per a Forever.
  • 183 Minuto 49 (Gol por la derecha): Al 49 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Forever augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Pablo Antonio Liñán es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 162 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 78 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Roberto Battistolli de Forever marcar el 4 - 4 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Emmanuel Jean de Forever va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 18 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aleandro Cavarzere de Forever va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Filip Koszarski de Forever va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.