Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737467821

Amistoso (Int., RC) 737467821 Información oficial sobre el partido 737467821 en Hattrick

15.09.2024 09:00:00

Dragon Komodo Alineación oficial del equipo 'Dragon Komodo' en el partido 6 - 0 FC Munich Bavaria Alineación oficial del equipo 'FC Munich Bavaria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Dragon Komodo Alineación oficial del equipo 'Dragon Komodo' en el partido 8 - 0 FC Munich Bavaria Alineación oficial del equipo 'FC Munich Bavaria' en el partido
Tiene mala suerte 8.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dragon Komodo

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Al minut 5 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Dragon va ser Jarek Bandurski.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): Dragon va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jarek Bandurski va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Vazha Ridinashvili de Dragon va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 130 Minuto 49 (Gol de falta): Fletcher Frisby va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 49 que va ampliar l'avantatge pels locals: 4 - 0.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan Dragon va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Vazha Ridinashvili des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Vazha Ridinashvili, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 0 per a Dragon.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 17 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Vazha Ridinashvili va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Passaven 18 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Fletcher Frisby va rematar alt.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Narcís Soteras va estar a punt de sentenciar el partit al minut 35, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jarek Bandurski es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FC Munich Bavaria

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Philippe Rouvé va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Mark Petzka rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.