Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737467236

Amistoso (Int.) 737467236 Información oficial sobre el partido 737467236 en Hattrick

14.09.2024 10:00:00

Manastur Pricks Alineación oficial del equipo 'Manastur Pricks' en el partido 4 - 0 RSC Fauconsmont Alineación oficial del equipo 'RSC Fauconsmont' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Manastur Pricks Alineación oficial del equipo 'Manastur Pricks' en el partido 2 - 0 RSC Fauconsmont Alineación oficial del equipo 'RSC Fauconsmont' en el partido
Tiene suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manastur Pricks

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Gerrit Fischer-Rief va donar a Manastur un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 16 (Gol por la derecha): Gabriel Waleveld va incrementar l'avantatge de Manastur amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 116 Minuto 29 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Amadeo Driesse sempre és una garantia. Al minut 29, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Gerrit Fischer-Rief marcar el 3 - 0 per al Manastur.
  • 116 Minuto 64 (Gol evento especial rápido + pase): Amadeo Driesse va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Daniel Trânc, que no va fallar i va marcar el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Gerrit Fischer-Rief, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Passaven 53 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Amadeo Driesse va rematar alt.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, Yelle Pypops gairebé va marcar per a Manastur des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bogdan Câmpulungeanu de Manastur es va emportar una amonestació al minut 58 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Yelle Pypops de Manastur va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

RSC Fauconsmont

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jouni Seppälä de Fauconsmont amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kamiel Nellissen de Fauconsmont va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Darwin Daeninck de Fauconsmont va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gregorio Leleux.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Flyn Snoeck de Fauconsmont la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.