Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737454843

Amistoso (Int., RC) 737454843 Información oficial sobre el partido 737454843 en Hattrick

15.09.2024 15:00:00

sun_shoots Alineación oficial del equipo 'sun_shoots' en el partido 2 - 1 Atlético Mete Gol Gana Alineación oficial del equipo 'Atlético Mete Gol Gana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
sun_shoots Alineación oficial del equipo 'sun_shoots' en el partido 1 - 1 Atlético Mete Gol Gana Alineación oficial del equipo 'Atlético Mete Gol Gana' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,4 % 34,5 % 37,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sun_shoots

Goles Goles

  • 114 Minuto 67 (Gol de penalti): Al minut 67, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Freek Buddeke no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): Robin Tilland va donar a sun_shoots un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 34 (Ocasión de falta): Freek Buddeke quasi dona a sun_shoots l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Matías Madariaga gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pedro Vargas Morales va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Robin Tilland de sun_shoots va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Atlético Mete Gol Gana

Goles Goles

  • 139 Minuto 40 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Ezequiel Carrasco van servir per superar a l'últim defensor, en Sami Katz. Tot va acabar amb el 0 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Atlético cantant "Ezequiel Carrasco selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Atlético va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Marco Fernandes va desviar el xut final de Ezequiel Carrasco després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Guillermo Ochoa que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Guillermo Ochoa va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Marco Fernandes, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 263 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Lásaro Solares va encarar al porter al 83, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 91 (Ocasión por el centro): En Alejandro Beltrán al minut 91 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Ernesto Galarza de Atlético es va emportar una amonestació al minut 48 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ezequiel Carrasco de Atlético es va guanyar la targeta groga merescudament.