Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737454293

Amistoso (Int., RC) 737454293 Información oficial sobre el partido 737454293 en Hattrick

14.09.2024 13:25:00

Icedream Alineación oficial del equipo 'Icedream' en el partido 0 - 7 Wrighty FC Alineación oficial del equipo 'Wrighty FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Icedream Alineación oficial del equipo 'Icedream' en el partido 0 - 5 Wrighty FC Alineación oficial del equipo 'Wrighty FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Icedream

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pencho Bakov de Icedream la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Wrighty FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 2, Garth Orford va pentinar un córner cap al segon pal que Luis Fromesta va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 183 Minuto 16 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 16, Wrighty va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Józef Pieronkiewicz.
  • 181 Minuto 18 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Mahesh Jayewardene de Wrighty l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 18 de partit.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Max Lippens va augmentar l'avantatge de Wrighty a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Józef Pieronkiewicz va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 50, i va fer pujar el 0 - 5 per a Wrighty.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64, Dusty Lee va augmentar l'avantatge de Wrighty a 0 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Dawid Wiertlewski, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 7 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Zura Jaidze va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 9, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Józef Pieronkiewicz després de 21 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Gabriel Bertinat Corvalán va poder desviar-lo a córner.
  • 237 Minuto 51 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Zura Jaidze va fer una magnífica centrada, però la rematada de Mahesh Jayewardene va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mahesh Jayewardene.
  • 513 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mahesh Jayewardene de Wrighty va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".