Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737448618

Amistoso 737448618 Información oficial sobre el partido 737448618 en Hattrick

14.09.2024 14:00:00

Pedrola FC Alineación oficial del equipo 'Pedrola FC' en el partido 4 - 3 River Capo Reloaded Alineación oficial del equipo 'River Capo Reloaded' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
Pedrola FC Alineación oficial del equipo 'Pedrola FC' en el partido 10 - 1 River Capo Reloaded Alineación oficial del equipo 'River Capo Reloaded' en el partido
Está más tieso que su rival 10.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pedrola FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 17 (Gol por la derecha): Després de 17 minuts de partit, Zachary Wiggins igualava per Pedrola en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Pedrola s'esgargamellaven dempeus per esperonar Aniol Bardem que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 37 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): Passats 71 minuts, Andor Tuska, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Pedrola es posava per davant!
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pedrola va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Aniol Bardem progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 86 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Aniol Bardem va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): El jugador local Aniol Bardem per poc que no incrementa el marcador al minut 88. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Diego Fior va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gaston Gilson de Pedrola es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Gaston Gilson va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

River Capo Reloaded

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Reloaded va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 4. Giorgio Balotelli va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en David Desllor que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Reloaded.
  • 152 Minuto 88 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 3 quan David Desllor va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 88 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Danny Warnke, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Danny Warnke va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Guillermo Noval va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Shaydulda Barkan Uulu, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Étienne Wintermantel de Reloaded amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.