Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737439250

Amistoso 737439250 Información oficial sobre el partido 737439250 en Hattrick

15.09.2024 10:00:00

Holmenpojkarna Alineación oficial del equipo 'Holmenpojkarna' en el partido 3 - 3 Skåne Football-Turtle Alineación oficial del equipo 'Skåne Football-Turtle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Holmenpojkarna Alineación oficial del equipo 'Holmenpojkarna' en el partido 2 - 0 Skåne Football-Turtle Alineación oficial del equipo 'Skåne Football-Turtle' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Holmenpojkarna

Goles Goles

  • 114 Minuto 9 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 9. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Salomon Gangskog va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 110 Minuto 25 (Gol de falta): Salomon Gangskog va aconseguir l'empat per a Holmenpojkarna mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 2 - 2.
  • 138 Minuto 90 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Ireneusz Szymaszek va anar directament als peus de Noe Garza que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ireneusz Szymaszek va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 220 Minuto 92 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 92 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Salomon Gangskog va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Salomon Gangskog de Holmenpojkarna es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.

Skåne Football-Turtle

Goles Goles

  • 116 Minuto 3 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 3, en Edgar Nilsson del Football-Turtle va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Johnson Kalangi que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.
  • 106 Minuto 18 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Tony Ståhlerberg sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 18 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 2 al marcador.
  • 143 Minuto 30 (Gol de contra por la derecha): Johnson Kalangi va marcar al minut 30 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): El Football-Turtle va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 65, però en Robert Bengtsson va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 92 (Ocasión de contra por la izquierda): Football-Turtle van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 92, però Jonny Linling va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tony Ståhlerberg de Football-Turtle es va guanyar la targeta groga merescudament.