Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737434150

Amistoso (Int., RC) 737434150 Información oficial sobre el partido 737434150 en Hattrick

15.09.2024 20:00:00

Slow Beatles Alineación oficial del equipo 'Slow Beatles' en el partido 6 - 5 Bobys Team Alineación oficial del equipo 'Bobys Team' en el partido
5 / 10 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 5 / 7
2 / 2 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 4 / 4
1 / 4 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 1
2 / 3 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 1 / 1
0 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 1
0 Evento 51xTarjetas 2
0 Evento 09xLesiones 0
56 % Posesión 45' 44 %
56 % Posesión 90' 44 %
Normal Táctica Normal
Slow Beatles Alineación oficial del equipo 'Slow Beatles' en el partido 6 - 5 Bobys Team Alineación oficial del equipo 'Bobys Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Slow Beatles Alineación oficial del equipo 'Slow Beatles' en el partido 6 - 2 Bobys Team Alineación oficial del equipo 'Bobys Team' en el partido
Tiene un resultado normal 5.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,8 % 0,8 % 11,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Slow Beatles

Goles Goles

  • 111 Minuto 7 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 7, Bogdan Guşă de Beatles empatava el partit: 1 - 1.
  • 102 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Beatles va reduir el marcador al minut 56 a 2 - 3 quan Andreas Guldmann va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 113 Minuto 64 (Gol por la derecha): Al minut 64, Beatles aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan Štěpán Voda va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 69 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Bogdan Guşă, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Beatles se les va manegar per posar per davant el seu equip: 4 - 3 al minut 69.
  • 113 Minuto 103 (Gol por la derecha): Els jugadors del Beatles amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 103, deixant Štěpán Voda en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 5 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Beatles va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 20 que İbrahim Örsan no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al 55, Rubén Gallifa hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, İbrahim Örsan. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Rubén Gallifa va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 237 Minuto 84 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Nader Essmat va fer al minut 84 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Stijn Reygel, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 222 Minuto 97 (Ocasión por la izquierda): Beatles va estar a punt de posar-se per davant al minut 97 però Bogdan Guşă va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Andreas Guldmann va xutar fora per a Beatles, el marcador es va quedar igual: 5 - 5, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Beatles Rubén Gallifa va intentar enganyar İbrahim Örsan amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 5.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Beatles Carsten de Kijsser no va cometre cap error en el seu llançament de penal. İbrahim Örsan es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Stijn Reygel xutant per a Beatles va fer anar la pilota just on la volia, però İbrahim Örsan, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Alan Mačak de Beatles anava molt fort i col·locat però İbrahim Örsan no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 6 - 5.

Bobys Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 5, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Edwin Grajdek es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 10, quan Daniel Swärdskog va posar els visitants Bobys per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Daniel Swärdskog va augmentar l'avantatge de Bobys a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 161 Minuto 85 (Gol por el centro): Bobys van aconseguir igualar el partit a 4 - 4 al minut 85, quan Michal Machula va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 102 (Gol por el centro): Bobys agafava avantatge al minut 102 de joc en marcar el 4 - 5 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Daniel Swärdskog amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Edwin Grajdek, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 66 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 208 Minuto 75 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Michal Machula de Bobys va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Joffrey Cerveaux es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lisandro De los Rios es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, José Fernando Arandojo de Bobys va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Bobys Edwin Grajdek va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Michal Machula, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Carsten de Kijsser va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Bobys i 5 - 5 al marcador.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per José Fernando Arandojo de Bobys anava molt fort i col·locat però Carsten de Kijsser no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 6 - 5.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Bobys İbrahim Örsan va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Bobys Joffrey Cerveaux va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.