Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737431203

Amistoso (Int.) 737431203 Información oficial sobre el partido 737431203 en Hattrick

15.09.2024 23:00:00

Red Barchettas Alineación oficial del equipo 'Red Barchettas' en el partido 2 - 4 IraKarachi Alineación oficial del equipo 'IraKarachi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Red Barchettas Alineación oficial del equipo 'Red Barchettas' en el partido 2 - 6 IraKarachi Alineación oficial del equipo 'IraKarachi' en el partido
Tiene un resultado normal 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,4 % 0,3 % 92,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Red Barchettas

Goles Goles

  • 106 Minuto 14 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 14 minuts, Konrad Podgórni va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 0.
  • 101 Minuto 77 (Gol por el centro): Karon Callaway de Barchettas va demostrar les seves habilitats al minut 77 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 25 (Ocasión de falta): Al minut 25, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 239 Minuto 27 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Karon Callaway va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Salim Ammad per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Karon Callaway! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 215 Minuto 78 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Jérome Trudeau quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vilmar Veiga de Barchettas es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.

IraKarachi

Goles Goles

  • 163 Minuto 19 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 19 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Khawar Sibtain marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 173 Minuto 56 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Gulbaz Youhanna va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 72, IraKarachi va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Abuzar Akmal.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Abuzar Akmal, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Al minut 9 de partit, Khawar Sibtain quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): IraKarachi va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 20, quan Hassan Naqvi va quedar-se sol davant el porter Léo Amyot, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gulbaz Youhanna de IraKarachi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.