Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737429455

Amistoso (Int., RC) 737429455 Información oficial sobre el partido 737429455 en Hattrick

15.09.2024 18:30:00

Makopong Impalas Alineación oficial del equipo 'Makopong Impalas' en el partido 4 - 0 WATB Alineación oficial del equipo 'WATB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Makopong Impalas Alineación oficial del equipo 'Makopong Impalas' en el partido 2 - 0 WATB Alineación oficial del equipo 'WATB' en el partido
Tiene suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Makopong Impalas

Goles Goles

  • 190 Minuto 8 (Gol de falta): En Gints Kajaks conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-0
  • 132 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Impalas va augmentar la diferència quan Gints Kajaks no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 190 Minuto 29 (Gol de falta): El Gints Kajaks va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Impalas. 3-0.
  • 130 Minuto 58 (Gol de falta): Mpho Bonang va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 58 que va ampliar l'avantatge pels locals: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 7 per blocar una centrada d'en Gints Kajaks va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Impalas.
  • 207 Minuto 16 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Impalas va ser a punt de marcar al minut 16, quan el seu jugador Mpho Bonang va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 230 Minuto 51 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Mpho Bonang, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 218 Minuto 55 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Impalas Tabansi Petyt quasi marca al minut 55 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Sixten Standal l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

WATB

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del WATB sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Sjors Hoekstra, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 76 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.