Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737429099

Amistoso 737429099 Información oficial sobre el partido 737429099 en Hattrick

14.09.2024 18:00:00

Hipp, Hipp, Hurra ! Alineación oficial del equipo 'Hipp, Hipp, Hurra !' en el partido 4 - 5 Fram Valur Alineación oficial del equipo 'Fram Valur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Hipp, Hipp, Hurra ! Alineación oficial del equipo 'Hipp, Hipp, Hurra !' en el partido 4 - 6 Fram Valur Alineación oficial del equipo 'Fram Valur' en el partido
Tiene un resultado normal 3.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,9 % 9,4 % 67,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hipp, Hipp, Hurra !

Goles Goles

  • 118 Minuto 6 (Gol evento especial córner peinado): HHH va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Tristan Konopka, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Kurt Ollenhauer que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): HHH va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 28 Tristan Konopka va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Joel Alter de HHH aconseguir un gol al minut 33 que posava per davant els locals: 3 - 2.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Hagen Buffin ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, HHH es posava per davant 4 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 7 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Jörg Oelschläger va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Archibald Löffler de HHH es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.

Fram Valur

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): Valur van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 27, quan Steffen Jessen va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 32 minuts Thorben Huxhorn va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 162 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 65 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Jan Launay de Valur marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.
  • 163 Minuto 75 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 75. L'anotador per Valur va ser Juho Jussinoja, que així va deixar el marcador en 4 - 4.
  • 171 Minuto 77 (Gol por el centro): Valur agafava avantatge al minut 77 de joc en marcar el 4 - 5 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Kutsi Turan amb mestria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Seydou Kistner de Valur va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.