Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737427892

Amistoso (Int., RC) 737427892 Información oficial sobre el partido 737427892 en Hattrick

15.09.2024 12:45:00

Maasai Mara Cucumber FC Alineación oficial del equipo 'Maasai Mara Cucumber FC' en el partido 0 - 5 NONEIM Alineación oficial del equipo 'NONEIM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Maasai Mara Cucumber FC Alineación oficial del equipo 'Maasai Mara Cucumber FC' en el partido 0 - 1 NONEIM Alineación oficial del equipo 'NONEIM' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maasai Mara Cucumber FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Cucumber va anar a parar a la dreta de l'atac on en Wilson Kamau, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tabu Kemei de Cucumber va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Masud Odipo de Cucumber amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

NONEIM

Goles Goles

  • 187 Minuto 12 (Gol tiro lejano): Després de 12 minuts el NONEIM, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Enzo Odifreddi sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 0 - 1 va pujar al marcador.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Miguel José Battaner, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 119 Minuto 55 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Enrico Colì sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Görd Wehrs que, efectivament, va fer pujar el 0 - 3!
  • 187 Minuto 63 (Gol tiro lejano): Era obvi que el NONEIM volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 63 van aconseguir marcar quan en Miguel José Battaner va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 0 - 4.
  • 184 Minuto 71 (Gol de penalti): Al minut 71 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de NONEIM, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Enrico Colì va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 21 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Enrico Colì ja els havia advertit que el porter contrari, en Simba Wangara, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.