Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737427800

Amistoso (RC) 737427800 Información oficial sobre el partido 737427800 en Hattrick

15.09.2024 20:00:00

Rietmolen City Alineación oficial del equipo 'Rietmolen City' en el partido 2 - 0 Bikinibroek United Alineación oficial del equipo 'Bikinibroek United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rietmolen City Alineación oficial del equipo 'Rietmolen City' en el partido 2 - 0 Bikinibroek United Alineación oficial del equipo 'Bikinibroek United' en el partido
Tiene un resultado normal 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rietmolen City

Goles Goles

  • 124 Minuto 67 (Gol de penalti): Corria el minut 67, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Rietmolen s'avançava en el marcador després que en Jay Galao xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 130 Minuto 71 (Gol de falta): Al minut 71 en Jay Galao va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Rietmolen va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Manuel ten Donkelaar va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Floris Ziengs.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Rietmolen per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 37, quan Jay Galao va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 230 Minuto 70 (Ocasión de falta): Al minut 70, Jay Galao gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 236 Minuto 75 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ali Ghaderi no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Nol Zeegelaar estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Youri Morsink, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 3, Jay Galao de Rietmolen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Bikinibroek United

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Lance Pooijer de Bikinibroek va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.