Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737426956

Amistoso (RC) 737426956 Información oficial sobre el partido 737426956 en Hattrick

15.09.2024 13:00:00

Fc Milanimane Alineación oficial del equipo 'Fc Milanimane' en el partido 3 - 2 Fc Beitem Alineación oficial del equipo 'Fc Beitem' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fc Milanimane Alineación oficial del equipo 'Fc Milanimane' en el partido 4 - 0 Fc Beitem Alineación oficial del equipo 'Fc Beitem' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Milanimane

Goles Goles

  • 120 Minuto 37 (Gol de falta): Fcmi va agafar avantatge al minut 37 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Wim 'Valdinho' Vandevelde fent així el 1 - 0.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gaëthan Cools va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 123 Minuto 106 (Gol por la derecha): El jugador Gustave Zwaenepoel de Fcmi, després de 106 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Fcmi va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gustave Zwaenepoel va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Gert Meuwissen.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Fcmi per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 35, quan Wim 'Valdinho' Vandevelde va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Passaven 41 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Quinten Caudron va rematar alt.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, Cameron Wilnart gairebé va marcar per a Fcmi des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Robbie Thibaut. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Andrea Janssens de Fcmi va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gustave Zwaenepoel de Fcmi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Fc Beitem

Goles Goles

  • 137 Minuto 51 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Roald Dumont va anar a parar al cap de Eppo Eecloo que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Beitem el 2 - 1.
  • 162 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Jordan Mottart per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 6 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Kars Porteman de Beitem va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Chico Salvador que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Jordan Mottart va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 273 Minuto 97 (Ocasión por la derecha): En Robbie Baert va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Robbie Baert de Beitem va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paul Van Hout de Beitem la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.