Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737426293

Amistoso 737426293 Información oficial sobre el partido 737426293 en Hattrick

14.09.2024 11:15:00

FC Power Shower Alineación oficial del equipo 'FC Power Shower' en el partido 2 - 3 FC Teine Ring Alineación oficial del equipo 'FC Teine Ring' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Power Shower Alineación oficial del equipo 'FC Power Shower' en el partido 2 - 0 FC Teine Ring Alineación oficial del equipo 'FC Teine Ring' en el partido
Tiene un resultado normal 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Power Shower

Goles Goles

  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Passat el minut 26 de joc, Igor Rykunov facilitava les coses al Shower amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 123 Minuto 47 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 47 gràcies a la jugada de Elvio Amoreo, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Elvio Amoreo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Shower se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Martin Naudi va estar a punt d'acabar en gol al minut 64, però el porter visitant Ragnar Noorhani va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Margus Rohtmets quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

FC Teine Ring

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Kunnar Honga quedar desmarcat i marcar per a Teine al minut 20. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 162 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Miko Enula, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 57.
  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 65, el Teine va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Miko Enula, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ottomar Võsu que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.