Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737419688

Amistoso (Int., RC) 737419688 Información oficial sobre el partido 737419688 en Hattrick

10.09.2024 19:20:00

Azatoth F.C. Alineación oficial del equipo 'Azatoth F.C.' en el partido 4 - 0 Smells like teen Pizza Alineación oficial del equipo 'Smells like teen Pizza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Azatoth F.C. Alineación oficial del equipo 'Azatoth F.C.' en el partido 5 - 1 Smells like teen Pizza Alineación oficial del equipo 'Smells like teen Pizza' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Azatoth F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Mahmoud Hussein Abd El Bari de Azatoth aconseguir un gol al minut 3 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 13 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Azatoth va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Waldemar Nosalski des de dins de l'àrea.
  • 140 Minuto 16 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Azatoth el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Mahmoud Hussein Abd El Bari va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 0!
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Azatoth va aconseguir el 4 - 0 quan William Bompani va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Smells like teen Pizza

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 11 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mirza Ortoidze estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Diego Fajardo, als 11 minuts, va fallar per ben poc.
  • 253 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 61 en Cristian Edwards va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Isidoro Nunzi va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 253 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 71 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Luis Gabelo Calderón amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 253 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Smells van seguir progressant per la banda dreta. Cristian Edwards va tenir la seva oportunitat al minut 78, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cristian Edwards de Smells amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Stone Kelly.