Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737419468

Amistoso (Int.) 737419468 Información oficial sobre el partido 737419468 en Hattrick

11.09.2024 17:20:00

De beginners Alineación oficial del equipo 'De beginners' en el partido 5 - 1 FC.BARSANA Alineación oficial del equipo 'FC.BARSANA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
De beginners Alineación oficial del equipo 'De beginners' en el partido 5 - 0 FC.BARSANA Alineación oficial del equipo 'FC.BARSANA' en el partido
Tiene un resultado normal 5.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

De beginners

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Juliën Heller ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, beginners es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Juliën Heller va donar a beginners un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Andras Minasian, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a beginners.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Peter Michael Schnell va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 90 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de beginners. A fi d'aconseguir el 5 - 1, van tocar-la en curt per tal que Symon Weijns xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Mario Bussolari va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 29 de joc.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El beginners ho intentava per la dreta per mitjà de Peter Michael Schnell, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

FC.BARSANA

Goles Goles

  • 162 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en 邓 (Deng) 金灿 (Jincan) per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Ljuban Mašera va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Sašo Banovec.
  • 253 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Mario Bussolari quasi redueix la diferència al marcador al minut 80, però una gran estirada d'en Sašo Banovec va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.