Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737418099

Amistoso (Int.) 737418099 Información oficial sobre el partido 737418099 en Hattrick

11.09.2024 23:10:00

Miljonairs FC Alineación oficial del equipo 'Miljonairs FC' en el partido 1 - 2 Sunnfjord Saints Alineación oficial del equipo 'Sunnfjord Saints' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Miljonairs FC Alineación oficial del equipo 'Miljonairs FC' en el partido 6 - 0 Sunnfjord Saints Alineación oficial del equipo 'Sunnfjord Saints' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 6.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Miljonairs FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 57 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Miljonairs una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Ionuţ Hodorogea, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 57.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Miljonairs va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 18 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Adrián Jorquera ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Adrián Jorquera del Miljonairs ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Miljonairs va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ionuţ Hodorogea en un 1 contra 1 amb el porter Yiorgos Meserdis, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Miljonairs enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Bohumil John va estar a punt d'avançar els locals al minut 59 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Didier Lavater de Miljonairs va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Sunnfjord Saints

Goles Goles

  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): Amb 39 minuts jugats, Thierry Vermorel de SS va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 89, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Bilal Wahla es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 19 (Ocasión de contra de falta): SS va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Bert Foster va anar a parar a les mans del porter.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Thierry Vermorel va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Denzel Jabbar, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.