Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737418039

Amistoso (Int., RC) 737418039 Información oficial sobre el partido 737418039 en Hattrick

10.09.2024 19:20:00

Arcireale Alineación oficial del equipo 'Arcireale' en el partido 2 - 4 TUS Voigtsdorf Alineación oficial del equipo 'TUS Voigtsdorf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Arcireale Alineación oficial del equipo 'Arcireale' en el partido 4 - 1 TUS Voigtsdorf Alineación oficial del equipo 'TUS Voigtsdorf' en el partido
Tiene mala suerte 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arcireale

Goles Goles

  • 104 Minuto 77 (Gol de penalti): El públic de Arcireale va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 77, va xiular un penal pels locals. Gualtiero Busa no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 4.
  • 101 Minuto 80 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Alkan Hızlı, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 4 per a Arcireale.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Arcireale va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Alkan Hızlı va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al 30, Donald Söderberg hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Fabrizio Micari. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Robin Le Jeune va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 75 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Arcireale va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 81 que Fabrizio Micari no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alfredo Gensini es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

TUS Voigtsdorf

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): Voigtsdorf agafava avantatge al minut 6 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Eric Weserwehr amb mestria.
  • 181 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Erich Ringler va augmentar l'avantatge de Voigtsdorf a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 138 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Maximilian Biesel va anar directament als peus de Eric Weserwehr que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 3.
  • 143 Minuto 31 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Voigtsdorf eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 31, Mathieu Weddewarden va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cordes Meißl de Voigtsdorf va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Immo Leonhartsberger de Voigtsdorf va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.