Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737415352

Amistoso (Int., RC) 737415352 Información oficial sobre el partido 737415352 en Hattrick

10.09.2024 19:20:00

Catania dream team Alineación oficial del equipo 'Catania dream team' en el partido 6 - 7 Huracanes de Hermosillo Alineación oficial del equipo 'Huracanes de Hermosillo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Catania dream team Alineación oficial del equipo 'Catania dream team' en el partido 4 - 2 Huracanes de Hermosillo Alineación oficial del equipo 'Huracanes de Hermosillo' en el partido
Tiene suerte 3.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,4 % 2,1 % 15,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catania dream team

Goles Goles

  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26, Giuseppe Coticelli va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Catania prenia la batuta de l'encontre al minut 26, quan en Lucio Borraccia va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Catania va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Eurico Rocha progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Eurico Rocha es va introduir dins la defensa central al minut 70, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Giuseppe Coticelli, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Catania se les va manegar per posar per davant el seu equip: 5 - 4 al minut 82.
  • 111 Minuto 100 (Gol por el centro): Jesús Iruegas s'emportà una gran ovació del públic local al minut 100, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 6 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Passaven 47 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ján Tomančík va rematar alt.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Jesús Iruegas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Raimond Dinculescu va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 211 Minuto 109 (Ocasión por el centro): Al minut 109, Giuseppe Coticelli quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Primitivo Muñoz de Catania amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Huracanes de Hermosillo

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): El jugador de Huracanes Marcelino Carvajal va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 10 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 154 Minuto 29 (Gol de penalti): Al minut 29 els visitants van aconseguir el 3 - 2 quan Cristiano Calmy-Rey va afusellar el porter des del punt de penal.
  • 153 Minuto 73 (Gol por la derecha): Els jugadors de Huracanes no defallien en cap moment. Producte d'això, en Anders Bark va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 3.
  • 162 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Youenn Jousse per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 4 - 4.
  • 162 Minuto 83 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 83, quan Youenn Jousse va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 5 - 5.
  • 171 Minuto 98 (Gol por el centro): Amb 98 minuts jugats, Jérôme Germünden de Huracanes va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 5 - 6.
  • 173 Minuto 102 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Marcelino Carvajal va poder marcar tot sol el 6 - 7.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Anders Bark.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cristiano Calmy-Rey de Huracanes es va emportar una amonestació al minut 71 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Cristiano Calmy-Rey es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.