Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737415304

Amistoso (Int.) 737415304 Información oficial sobre el partido 737415304 en Hattrick

10.09.2024 19:25:00

FK Sharino Alineación oficial del equipo 'FK Sharino' en el partido 3 - 1 ac milan 777 Alineación oficial del equipo 'ac milan 777' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FK Sharino Alineación oficial del equipo 'FK Sharino' en el partido 0 - 2 ac milan 777 Alineación oficial del equipo 'ac milan 777' en el partido
Tiene bastante suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,6 % 0,6 % 89,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Sharino

Goles Goles

  • 143 Minuto 50 (Gol de contra por la derecha): El jugador Nicola Turchetti de Sharino es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 143 Minuto 68 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Sharino va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Gerard Tomes, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 1.
  • 134 Minuto 69 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Sharino i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 69 minuts de joc. Mentre en Federico Torri el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 22 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en José Conde, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Sharino van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 25, però el xut de Gerard Tomes des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del milan. La jugada d'estratègia del Sharino per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Malcolm Debattista va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 220 Minuto 59 (Ocasión de falta): Al minut 59, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 215 Minuto 66 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Federico Torri va intentar anar-se'n per velocitat al minut 66 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

ac milan 777

Goles Goles

  • 174 Minuto 40 (Gol de penalti): Quan passaven 40 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del milan. En Paulo Henrique Sousa Paiva va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Alper Kuntay de milan, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 36, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): milan quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Dominik Fittner va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Juha Schroderus al minut 49, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Alper Kuntay va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Anton Fleško, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.