Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737408930

Amistoso (Int., RC) 737408930 Información oficial sobre el partido 737408930 en Hattrick

11.09.2024 12:25:00

Moraños Alineación oficial del equipo 'Moraños' en el partido 4 - 2 Pirati Nerazzurri FC Alineación oficial del equipo 'Pirati Nerazzurri FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Moraños Alineación oficial del equipo 'Moraños' en el partido 5 - 0 Pirati Nerazzurri FC Alineación oficial del equipo 'Pirati Nerazzurri FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moraños

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Moraños s'avançava al marcador al minut 22, després d'un rebot que va caçar en Leon Zika per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 112 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Moraños equilibrava la balança al minut 69. En Custódio Velasco, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): Passats 77 minuts, Custódio Velasco, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Moraños es posava per davant!
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Markiian Levchenko va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8, Olain Aranluzea arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 225 Minuto 15 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Tzuk Abuksis gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Olain Aranluzea va estar a punt d'avançar els locals al minut 17 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pierre-Baptiste Coutable va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Després de 55 minuts, Tzuk Abuksis va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Huỳnh Đình Luật del Moraños ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Olain Aranluzea de Moraños va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pierre-Baptiste Coutable de Moraños es va emportar una amonestació al minut 62 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pierre-Baptiste Coutable va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Moraños va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 512 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Olain Aranluzea de Moraños es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 73.

Pirati Nerazzurri FC

Goles Goles

  • 164 Minuto 23 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Nerazzurri al minut 23. Hektor Hellström va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 116 Minuto 50 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 50 minuts quan Búi Skorrason va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Marc-André Bataille, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ginat Amit de Nerazzurri la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.