Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737401887

Amistoso (Int.) 737401887 Información oficial sobre el partido 737401887 en Hattrick

10.09.2024 20:20:00

FC Sokeritoppa Alineación oficial del equipo 'FC Sokeritoppa' en el partido 1 - 0 Boscolosco Alineación oficial del equipo 'Boscolosco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Sokeritoppa Alineación oficial del equipo 'FC Sokeritoppa' en el partido 2 - 0 Boscolosco Alineación oficial del equipo 'Boscolosco' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Sokeritoppa

Goles Goles

  • 124 Minuto 58 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 58 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Ville Ruotsalainen. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 22 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 22 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Ville Ruotsalainen va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 235 Minuto 34 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Ville Ruotsalainen gairebé marca per a Sokeritoppa al minut 34 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 35 per blocar una centrada d'en Lasse Berghäll va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Sokeritoppa.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Sokeritoppa va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pauli Konttinen en un 1 contra 1 amb el porter Taylor Ford, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): En Francisco Niederauer es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, Markus Kortteinen gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Taylor Ford va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Niederauer de Sokeritoppa va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Boscolosco

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): En Severino Margara va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Boscolosco, l'equip va recuperar la pilota al minut 39 i va contraatacar. En Antton Inkerö va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Boscolosco va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Marinko Đaković, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Boscolosco va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Severino Margara va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Boscolosco va anar a parar a la dreta de l'atac on en Sergio Allegri, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.