Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737400020

Amistoso (Int., RC) 737400020 Información oficial sobre el partido 737400020 en Hattrick

11.09.2024 09:15:00

Road to the dream Alineación oficial del equipo 'Road to the dream' en el partido 1 - 6 Cruz de Mate Alineación oficial del equipo 'Cruz de Mate' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Road to the dream Alineación oficial del equipo 'Road to the dream' en el partido 1 - 8 Cruz de Mate Alineación oficial del equipo 'Cruz de Mate' en el partido
Tiene un resultado normal 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Road to the dream

Goles Goles

  • 102 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Als 76 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Happy Team va acabar amb la pilota als peus de Uladzimir Cheshik que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Happy Team van sortir al contraatac amb encert al minut 39, però Uladzimir Cheshik no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Milko Belokapov de Happy Team va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nicolò Decillis de Happy Team es va emportar una amonestació al minut 63 per provocar un rival.

Cruz de Mate

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): Amb 17 minuts jugats, Chenko Debeuf de Cruz va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Mirko Cauffmann de Cruz l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 35 de partit.
  • 138 Minuto 57 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Christian Bugeja arribés a peus de Jean-Paul Musumeci, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Cruz el 0 - 3.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Anderson Luís da Silva va augmentar l'avantatge de Cruz a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Mirko Cauffmann va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 81, i va fer pujar el 1 - 5 per a Cruz.
  • 141 Minuto 83 (Gol de contra por el centro): Anderson Luís da Silva va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Cruz, al minut 83. El marcador va canviar a 1 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Chenko Debeuf al minut 25, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 207 Minuto 38 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Jean-Paul Musumeci va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bernard De Luca de Cruz la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.