Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737395997

Amistoso (Int., RC) 737395997 Información oficial sobre el partido 737395997 en Hattrick

11.09.2024 18:05:00

Feniks Augustów Alineación oficial del equipo 'Feniks Augustów' en el partido 4 - 5 Portizuelo FC Alineación oficial del equipo 'Portizuelo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Feniks Augustów Alineación oficial del equipo 'Feniks Augustów' en el partido 2 - 6 Portizuelo FC Alineación oficial del equipo 'Portizuelo FC' en el partido
Tiene suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,7 % 0,5 % 90,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Feniks Augustów

Goles Goles

  • 124 Minuto 10 (Gol de penalti): Feniks va posar-se per davant 1 - 0 al minut 10, quan José Gómez va llançar una pena màxima perfectament.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Feniks va augmentar la diferència quan Samuel Mramba no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 134 Minuto 51 (Gol de penalti): Feniks va obtenir un penal al minut 51, que va llançar a la perfecció José Gómez. 3 - 1 a favor dels locals.
  • 108 Minuto 63 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 63, en José Manuel Iceta la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Waldek Paciorek que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 25 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Víctor Cana Galindo de Feniks no va ser gol per ben poc.
  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Samuel Mramba va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El jugador local Waldek Paciorek per poc que no incrementa el marcador al minut 62. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Manuel Bordera va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Mieczysław Lasoń. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Samuel Mramba es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 213 Minuto 105 (Ocasión por la derecha): El Feniks va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Piotr 'Harry Potter' Wiatrek la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 108 (Ocasión por la izquierda): En Marek 'Ryba' Rybarkiewicz va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 108, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Portizuelo FC

Goles Goles

  • 153 Minuto 30 (Gol por la derecha): Els jugadors de Portizuelo no defallien en cap moment. Producte d'això, en Mateo Ibarra va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 151 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57 els aficionats de Portizuelo van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Alain Bidaux va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 152 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Levent Yamaç va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 4 - 3.
  • 162 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Nedim Bengi va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 4 - 4 al minut 90.
  • 172 Minuto 94 (Gol por la izquierda): Portizuelo va aconseguir l'avantatge de 4 - 5 al minut 94. Antxoka Apeza va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mateo Ibarra de Portizuelo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pavel Ageenko.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alain Bidaux de Portizuelo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.