Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737395570

Amistoso (Int., RC) 737395570 Información oficial sobre el partido 737395570 en Hattrick

10.09.2024 20:25:00

Kookospojat Alineación oficial del equipo 'Kookospojat' en el partido 0 - 4 Costa di Sopra F.C. Alineación oficial del equipo 'Costa di Sopra F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kookospojat Alineación oficial del equipo 'Kookospojat' en el partido 1 - 2 Costa di Sopra F.C. Alineación oficial del equipo 'Costa di Sopra F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,6 % 7,2 % 71,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kookospojat

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Kp va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jyry Pihlaja va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Felice Gauditano.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Jyry Pihlaja del Kp ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 216 Minuto 12 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 12 en Niilo Hakonen ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Joni Isännäinen el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 216 Minuto 20 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Niilo Hakonen va ser clau en la jugada d'atac de Kp al minut 20, quan ell mateix va fer una passada brutal a Joni Isännäinen, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 201 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Iiro Leppäaho va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 47 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Niko Åback, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Costa di Sopra F.C.

Goles Goles

  • 170 Minuto 21 (Gol de falta): Al minut 21 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Spartaco Lo Giudice va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al 30 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Costa augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Jesús Elordui es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 184 Minuto 50 (Gol de penalti): Passaven 50 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Spartaco Lo Giudice va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 89 de partit va donar a Costa l'avantatge per 0 - 4. Ruben Di Gregorio en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 10 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Roberto De Nicola van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Joni Isännäinen a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Roberto De Nicola que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Costa a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Giuliano Mezzetti va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Fabio Vannucci de Costa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.