Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737394934

Amistoso (Int.) 737394934 Información oficial sobre el partido 737394934 en Hattrick

10.09.2024 19:15:00

USO Fiorentina Alineación oficial del equipo 'USO Fiorentina' en el partido 3 - 6 Fusco Team Alineación oficial del equipo 'Fusco Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
USO Fiorentina Alineación oficial del equipo 'USO Fiorentina' en el partido 0 - 9 Fusco Team Alineación oficial del equipo 'Fusco Team' en el partido
Tiene bastante suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

USO Fiorentina

Goles Goles

  • 102 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Als 42 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Fiorentina va acabar amb la pilota als peus de Micha Rothbuchner que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 3.
  • 138 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Micha Rothbuchner va anar directament als peus de Suently Gregorius que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 3.
  • 101 Minuto 55 (Gol por el centro): El Fiorentina no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Robin Hasunen es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 3 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 17 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Moritz Fellner va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Suently Gregorius aquest no va estar a l'altura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Salvador Pereira de Fiorentina va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Robin Hasunen de Fiorentina va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Leonid Klechkin de Fiorentina la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Fusco Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): Fusco agafava avantatge al minut 23 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Stefan Vidić amb mestria.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Ugo Rorato va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Yoel Noriwari Komboy va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 40, i va fer pujar el 0 - 3 per a Fusco.
  • 184 Minuto 44 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Fusco per augmentar la diferència al marcador a 2 - 4 al minut 44. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Yoel Noriwari Komboy. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ugo Rorato de Fusco l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 5 al minut 49 de partit.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51, Soso Gagelidze va augmentar l'avantatge de Fusco a 2 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 8 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Fusco al minut 8, però el xut de Yoel Noriwari Komboy va topar amb la tanca defensiva.
  • 206 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Soso Gagelidze va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ugo Rorato després de 71 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Manuel Weiss va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Loic Coulon.