Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737392253

Amistoso 737392253 Información oficial sobre el partido 737392253 en Hattrick

11.09.2024 15:05:00

team leadeer Alineación oficial del equipo 'team leadeer' en el partido 1 - 2 fc patate chaude Alineación oficial del equipo 'fc patate chaude' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
team leadeer Alineación oficial del equipo 'team leadeer' en el partido 2 - 1 fc patate chaude Alineación oficial del equipo 'fc patate chaude' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,9 % 5,1 % 20,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

team leadeer

Goles Goles

  • 100 Minuto 71 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Loïc Burnouf va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): Guy Breil hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Émerick Marrel havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

fc patate chaude

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Thomas Alexandersson va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 65, patate va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Tomi Kaltti.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 6 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Tomi Kaltti, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.