Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737392094

Amistoso 737392094 Información oficial sobre el partido 737392094 en Hattrick

11.09.2024 13:30:00

Heverlee Heethoofden Alineación oficial del equipo 'Heverlee Heethoofden' en el partido 4 - 0 Steampunk Grinderz Alineación oficial del equipo 'Steampunk Grinderz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Heverlee Heethoofden Alineación oficial del equipo 'Heverlee Heethoofden' en el partido 1 - 1 Steampunk Grinderz Alineación oficial del equipo 'Steampunk Grinderz' en el partido
Tiene bastante suerte 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,1 % 11,9 % 24,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Heverlee Heethoofden

Goles Goles

  • 116 Minuto 2 (Gol evento especial rápido + pase): Emad Awad va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Casimiro Di Pasquale, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 15 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Heverlee pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jetro Stellwagen va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Heverlee va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Samuele D'Ursi progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): Roberto Cogorno va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 4 - 0 per a Heverlee.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 86 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Emad Awad que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Heverlee va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Aldo Carbonel va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Emad Awad de Heverlee la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nicolai Göransson.

Steampunk Grinderz

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Christopher Cohen va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Steampunk que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 251 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42, Antoni Łączkowski va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Yasuo Zinn va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Kousha Jalalvandi.
  • 251 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Stefan Jirofsky va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Kousha Jalalvandi no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Eugeniusz Listwan va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.