Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737388806

Amistoso (Int.) 737388806 Información oficial sobre el partido 737388806 en Hattrick

11.09.2024 12:45:00

Cockery Alineación oficial del equipo 'Cockery' en el partido 1 - 3 partidor de chunchos Alineación oficial del equipo 'partidor de chunchos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Cockery Alineación oficial del equipo 'Cockery' en el partido 3 - 2 partidor de chunchos Alineación oficial del equipo 'partidor de chunchos' en el partido
Tiene mala suerte 3.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,7 % 2,6 % 16,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cockery

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Cockery, atacant per l'esquerra al minut 17, va aprofitar el magnífic llançament de Edvir Qyqalla per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Cockery va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Edvir Qyqalla en un 1 contra 1 amb el porter Joaquin Olarra, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Dalibor Radić va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 210 Minuto 73 (Ocasión de falta): En Ovidiu Manolache tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

partidor de chunchos

Goles Goles

  • 161 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65 en Akıner Alkış va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 66 (Gol por el centro): partidor agafava avantatge al minut 66 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Adelio Millan amb mestria.
  • 108 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 79, en Eugene Kriesler la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Mario Federico Scanavini que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Champilla Godoy va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Dragan Božović, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): partidor va estar a punt d'empatar al 38 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Ivan Noseda que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Alfonso Ferrada de partidor va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eugene Kriesler de partidor la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.