Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737388647

Amistoso (Int.) 737388647 Información oficial sobre el partido 737388647 en Hattrick

11.09.2024 07:50:00

Gràcia Mongólica Alineación oficial del equipo 'Gràcia Mongólica' en el partido 2 - 1 Pan Hats Alineación oficial del equipo 'Pan Hats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gràcia Mongólica Alineación oficial del equipo 'Gràcia Mongólica' en el partido 2 - 0 Pan Hats Alineación oficial del equipo 'Pan Hats' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gràcia Mongólica

Goles Goles

  • 115 Minuto 39 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Marc Simons de Gràcia M va fer un bon esprint per escapar-se de Gunnálvur í Víkum i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 1. Tot un espectacle!
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 41 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Gràcia M. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Carkis As Siba'i xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 38 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Adriano Brauser quasi empata el partit per a Gràcia M, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El Gràcia M ho intentava per la dreta per mitjà de Mario Ricciatti, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Gràcia M va anar a parar a la dreta de l'atac on en Benedetto Mondello, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Adriano Brauser de Gràcia M va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Pan Hats

Goles Goles

  • 108 Minuto 8 (Gol evento especial imprevisible (general)): José Gregorio Zúñiga de Hats va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Behzad Baraheni que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Hats va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Behzad Baraheni, però el porter rival va fer una gran aturada.