Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737388562

Amistoso (Int.) 737388562 Información oficial sobre el partido 737388562 en Hattrick

11.09.2024 12:30:00

Español RCD Alineación oficial del equipo 'Español RCD' en el partido 5 - 1 Muriaé Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'Muriaé Futebol Clube' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Español RCD Alineación oficial del equipo 'Español RCD' en el partido 2 - 1 Muriaé Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'Muriaé Futebol Clube' en el partido
Tiene bastante suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,1 % 0,5 % 9,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Español RCD

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Passat el minut 30 de joc, Daniel Pinto facilitava les coses al Español amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ryan Blythe de Español aconseguir un gol al minut 44 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ryan Blythe va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 134 Minuto 51 (Gol de penalti): Español va obtenir un penal al minut 51, que va llançar a la perfecció Sai Zuazu. 4 - 1 a favor dels locals.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Julian Düring va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 es va veure una gran oportunitat per a Español per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Abdechahid Ihadouchen, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Daniel Pinto va estar a punt d'acabar en gol al minut 42, però el porter visitant Dininho Frias Sobrinho va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 215 Minuto 60 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Matteo Morganti quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Sai Zuazu una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 66, però una magnífica aturada de Dininho Frias Sobrinho va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, 杜 (Du) 瑞山 (Ruishan) gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Dininho Frias Sobrinho va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rudolf Sečanský de Español va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sai Zuazu.

Muriaé Futebol Clube

Goles Goles

  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Muriaé prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Jochen Delonge.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Dininho Frias Sobrinho era fer passades de llarga distància. Al minut 38 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Radim Jankovský però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 252 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Muriaé va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 74 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.