Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737385334

Amistoso (Int., RC) 737385334 Información oficial sobre el partido 737385334 en Hattrick

11.09.2024 10:50:00

Youngstercamp Alineación oficial del equipo 'Youngstercamp' en el partido 5 - 3 Scorp Alineación oficial del equipo 'Scorp' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Youngstercamp Alineación oficial del equipo 'Youngstercamp' en el partido 1 - 1 Scorp Alineación oficial del equipo 'Scorp' en el partido
Tiene mucha potra 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,8 % 35,6 % 35,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Youngstercamp

Goles Goles

  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Joévin Schreier de Youngstercamp va aconseguir igualar el partit al minut 89, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 122 Minuto 101 (Gol por la izquierda): Al minut 101 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Youngstercamp va ser Joévin Schreier.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Youngstercamp va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Rino La Vella en un 1 contra 1 amb el porter Zein Eddin Ramadan, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 290 Minuto 22 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Raymond Dignan era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 22. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Youngstercamp van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Nick Mollard va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 211 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Rino La Vella quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Raymond Dignan hauria d'haver estat gol al minut 89 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 106 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 106, Raphael Bizon de Youngstercamp va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Raphael Bizon de Youngstercamp va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Youngstercamp Mats Solder, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Zein Eddin Ramadan. El marcador continuava 2 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Nick Mollard de Youngstercamp, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Zein Eddin Ramadan en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Levent Manzel anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 2 per a Youngstercamp.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Hans-Thorsten Völkner va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 3.

Scorp

Goles Goles

  • 173 Minuto 75 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 75, quan Péter Sámuel va posar els visitants Scorp per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 163 Minuto 102 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 102 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Cesare Pescaglini marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 107 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Shuki Rishony que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pakhom Zaletkin de Scorp amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Chai Zalman.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Scorp Gidi Shtainberg va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Elhanan Tishbi de Scorp va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Scorp Pakhom Zaletkin va intentar enganyar Saidy Schlagenhauf amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 2.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Chai Zalman de Scorp va executar el tir amb una gran tècnica posant el 4 - 3 al marcador.