Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737385231

Amistoso (Int., RC) 737385231 Información oficial sobre el partido 737385231 en Hattrick

11.09.2024 09:45:00

FC Sara Bush Alineación oficial del equipo 'FC Sara Bush' en el partido 1 - 2 coed-eva athletic Alineación oficial del equipo 'coed-eva athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Sara Bush Alineación oficial del equipo 'FC Sara Bush' en el partido 3 - 1 coed-eva athletic Alineación oficial del equipo 'coed-eva athletic' en el partido
Tiene mala suerte 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Sara Bush

Goles Goles

  • 121 Minuto 86 (Gol por el centro): Sara va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 86 Denver Jones va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Fredrik Bokbo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tage Spørring va estar a punt d'acabar en gol al minut 28, però el porter visitant Julius Senda va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Sara va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 29 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Tage Spørring ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Sara va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Tage Spørring va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Julius Senda.
  • 215 Minuto 53 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ernest Chańko va intentar anar-se'n per velocitat al minut 53 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Sara va estar a punt de posar-se per davant al minut 70 però Gusztáv Fecske va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Tage Spørring del Sara ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Sara van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Daniel Schukkert, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 215 Minuto 82 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Ernest Chańko que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 220 Minuto 89 (Ocasión de falta): Al minut 89, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 94 (Ocasión por el centro): En Ernest Chańko va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sara se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gusztáv Fecske de Sara amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

coed-eva athletic

Goles Goles

  • 161 Minuto 87 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Alexander Dean que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 141 Minuto 95 (Gol de contra por el centro): coed-eva va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 95, quan John Lewis, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 2.