Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737385164

Amistoso (Int., RC) 737385164 Información oficial sobre el partido 737385164 en Hattrick

11.09.2024 12:25:00

SPORTINGARRULO Alineación oficial del equipo 'SPORTINGARRULO' en el partido 1 - 2 Theodora Alineación oficial del equipo 'Theodora' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SPORTINGARRULO Alineación oficial del equipo 'SPORTINGARRULO' en el partido 1 - 1 Theodora Alineación oficial del equipo 'Theodora' en el partido
Tiene un resultado normal 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,3 % 1,0 % 86,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SPORTINGARRULO

Goles Goles

  • 139 Minuto 81 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Gabriel Muntsech va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Balderich Schieber.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tadeusz Szymczyk va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant Vladimir Gerasimenko va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 93 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Tadeusz Szymczyk va estar a punt d'avançar els locals al minut 93 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 114 (Ocasión por el centro): Al minut 114 el SPORTINGARRULO va posar setge sobre la defensa central visitant però en Tadeusz Szymczyk no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tadeusz Szymczyk de SPORTINGARRULO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Theodora

Goles Goles

  • 161 Minuto 84 (Gol por el centro): Als 84 minuts de partit, Marian Drygas de Theodora va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 174 Minuto 95 (Gol de penalti): En Rupert Dorninger va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 95. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Theodora a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Nerimantas Kisiliauskas va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 270 Minuto 32 (Ocasión de falta): El Theodora va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 32 amb un llançament de falta perillós. En Samuel Burnazyan però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 263 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Gabriel Wiśniewski sol davant la porteria al minut 82, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Gabriel Wiśniewski quasi aconsegueix empatar per Theodora al minut 83, però Alcadio Nájera Gómez va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Boris Dzeov, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 89 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 219 Minuto 94 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Joseph Muzeyi va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Rupert Dorninger, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 282 Minuto 109 (Ocasión por la izquierda): Rupert Dorninger va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 109, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.