Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737382201

Amistoso (Int., RC) 737382201 Información oficial sobre el partido 737382201 en Hattrick

10.09.2024 19:20:00

GordianVilla est.2020 Alineación oficial del equipo 'GordianVilla est.2020' en el partido 5 - 3 Gordian Cutty Alineación oficial del equipo 'Gordian Cutty' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
GordianVilla est.2020 Alineación oficial del equipo 'GordianVilla est.2020' en el partido 8 - 1 Gordian Cutty Alineación oficial del equipo 'Gordian Cutty' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GordianVilla est.2020

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): GordianVilla s'avançava al marcador al minut 13, després d'un rebot que va caçar en Pierluigi Di Bartolo per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): GordianVilla, atacant per l'esquerra al minut 33, va aprofitar el magnífic llançament de Valerio Vittorini per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 137 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Valerio Vittorini va anar a parar al cap de Pierluigi D’Agostini que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a GordianVilla el 3 - 3.
  • 120 Minuto 92 (Gol de falta): Mario Londer va donar a GordianVilla un avantatge de 4 - 3 amb un magnífic llançament de falta.
  • 131 Minuto 99 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pierluigi D’Agostini va aprofitar per marcar el 5 - 3 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Nunzio Di Nanni una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 64, però una magnífica aturada de Auahinui Tamatai va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Valerio Vittorini va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de GordianVilla se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nunzio Di Nanni.
  • 511 Minuto 103 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 103, Sándor Farkas de GordianVilla va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Gordian Cutty

Goles Goles

  • 161 Minuto 25 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 25 minuts Taitearii Tama va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 164 Minuto 65 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Tauatua Mapuhi de Gordian va marcar de penal l'empat al minut 65.
  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Gordian va ser finalitzada des de l'esquerra per Tamatoa Tehau al minut 76. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 22 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Urarii Tehei va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alejandro Dohrmann va fer una magnífica centrada, però la rematada de Tamatoa Tehau va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Taitearii Tama al minut 39 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 264 Minuto 52 (Ocasión de penalti): Daniele Cutrupi es va convertir en l'heroi del partit quan al minut 52 va aturar un penal a Tauatua Mapuhi.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Es duien 71 minuts de partit jugats quan Tauatua Mapuhi va estar a punt de posar per davant a Gordian amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Daniele Cutrupi va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 23 (Tarjeta roja directa): Al minut 23, Palani Mauri de Gordian va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.