Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737382157

Amistoso (Int., RC) 737382157 Información oficial sobre el partido 737382157 en Hattrick

11.09.2024 15:25:00

US Carqueiranne la crau Alineación oficial del equipo 'US Carqueiranne la crau' en el partido 6 - 1 Mia Sophie Alineación oficial del equipo 'Mia Sophie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
US Carqueiranne la crau Alineación oficial del equipo 'US Carqueiranne la crau' en el partido 2 - 0 Mia Sophie Alineación oficial del equipo 'Mia Sophie' en el partido
Tiene mucha potra 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

US Carqueiranne la crau

Goles Goles

  • 111 Minuto 43 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Bruno Rafuzzi va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Carqueiranne empatava el partit, 1 a 1, al minut 43.
  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): El jugador Jocelyn Pernet de Carqueiranne, després de 44 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Carqueiranne va augmentar la diferència quan Laurenz Brugger no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Carqueiranne va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Karel Flament des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Gil Henriot, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 1 per a Carqueiranne.
  • 132 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Carqueiranne a 6 - 1. Jocelyn Pernet va rematar la jugada quasi sense angle.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sveinn Sturluson de Carqueiranne va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Sveinn Sturluson de Carqueiranne es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 41.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dharmesh Patil de Carqueiranne es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.

Mia Sophie

Goles Goles

  • 174 Minuto 4 (Gol de penalti): MiaSophie va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Florian Grüneburg va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 44 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Friedel Holderberg va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Tobias Boyneburg. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 254 Minuto 57 (Ocasión de penalti): Al minut 57 de partit, l'àrbitre va assenyalar un penal a favor de MiaSophie, però Florian Grüneburg no va aconseguir transformar-lo en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Claus Dieter Berkach.