Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737378816

Amistoso (Int., RC) 737378816 Información oficial sobre el partido 737378816 en Hattrick

11.09.2024 10:00:00

Dinamo FCM Alineación oficial del equipo 'Dinamo FCM' en el partido 2 - 4 Vantaan Viipottajat Alineación oficial del equipo 'Vantaan Viipottajat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Dinamo FCM Alineación oficial del equipo 'Dinamo FCM' en el partido 0 - 7 Vantaan Viipottajat Alineación oficial del equipo 'Vantaan Viipottajat' en el partido
Tiene suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo FCM

Goles Goles

  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 61 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Dinamo. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Patrick Steba xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Albertus van Bijsterveldt de Dinamo va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.

Vantaan Viipottajat

Goles Goles

  • 170 Minuto 34 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Terno Jyrkinen al minut 34 va permetre a Viipottajat prendre avantatge per 0 - 1.
  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Skirgaila Ditmanas estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Terno Jyrkinen va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 41.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Patrik Munsterhjelm va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 69, i va fer pujar el 1 - 3 per a Viipottajat.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Dinamo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Giorgio Tata la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Viipottajat es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 4 arribava al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Terno Jyrkinen de Viipottajat va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 77 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.