Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737375006

Amistoso (Int., RC) 737375006 Información oficial sobre el partido 737375006 en Hattrick

11.09.2024 18:50:00

Dogal Çekirge Alineación oficial del equipo 'Dogal Çekirge' en el partido 4 - 0 PFC Strela Alineación oficial del equipo 'PFC Strela' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Dogal Çekirge Alineación oficial del equipo 'Dogal Çekirge' en el partido 4 - 1 PFC Strela Alineación oficial del equipo 'PFC Strela' en el partido
Tiene un resultado normal 3.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dogal Çekirge

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 31 gràcies a la jugada de Tsegaye Feyissa, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Çekirge va augmentar la diferència quan Tekalign Andoh no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 116 Minuto 63 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 63 minuts quan Erkeyuhne Hinsa va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Tesfahun Worku, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 3 - 0.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Henok Tesfaye de Çekirge va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 53 quan Addis Gidey de Çekirge gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, Addis Gidey gairebé va marcar per a Çekirge des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

PFC Strela

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34, Stanislav Vaschenkov va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Vladimir Beznoschenko va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Wondwosen Teshome.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Vladislav Bonin va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Wondwosen Teshome no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vladislav Bonin de PFC Strela la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.