Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737372240

Amistoso (Int., RC) 737372240 Información oficial sobre el partido 737372240 en Hattrick

11.09.2024 12:25:00

Red Style. Alineación oficial del equipo 'Red Style.' en el partido 2 - 3 LOS 14 MILLONARIOS Alineación oficial del equipo 'LOS 14 MILLONARIOS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Red Style. Alineación oficial del equipo 'Red Style.' en el partido 2 - 0 LOS 14 MILLONARIOS Alineación oficial del equipo 'LOS 14 MILLONARIOS' en el partido
Tiene un resultado normal 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Red Style.

Goles Goles

  • 190 Minuto 44 (Gol de falta): Al 44 minuts, El Style. va fer el 1-0. En Walter Valencia va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 40 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Krystian Przespolewski va superar els defenses rivals per velocitat al minut 40 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 208 Minuto 77 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Adrian Gângu va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 77. En Krystian Przespolewski va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Krystian Przespolewski de Style. va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Style. Walter Valencia, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Ariel Ignacio Toloza. El marcador continuava 1 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Style. Santiago Belinchón no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ariel Ignacio Toloza es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Yiorgos Fotaras de Style. anava molt fort i col·locat però Ariel Ignacio Toloza no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Style., Juan Antonio Vizoso, col·locà la pilota just a les mans d'en Ariel Ignacio Toloza. El marcador: 2 - 2.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Style. Gert Linck va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Style. Víctor Bermejo va intentar enganyar Ariel Ignacio Toloza amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 2.

LOS 14 MILLONARIOS

Goles Goles

  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 86 minuts, el tirador de faltes del L14 M va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ignacio Daniel Tommarello, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): L14 M van sortir al contraatac amb encert al minut 9, però Ignacio Daniel Tommarello no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 271 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88 de partit, Erin Hale quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Semyon Golovnya.
  • 511 Minuto 97 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Erin Hale es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de L14 M, Oscar Washington D'Ambrosio, col·locà la pilota just a les mans d'en Albin Meñike. El marcador: 1 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Nelson Zicchieri anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 2 per a L14 M.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Ariel Tocornal de L14 M va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Ignacio Daniel Tommarello va xutar fora per a L14 M, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de L14 M, Ariel Ignacio Toloza, col·locà la pilota just a les mans d'en Albin Meñike. El marcador: 2 - 2.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de L14 M, Semyon Golovnya, col·locà la pilota just a les mans d'en Albin Meñike. El marcador: 2 - 2.
  • 057 Minuto 134 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Adriano Romero de L14 M va superar Albin Meñike, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 2 - 3.