Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737371494

Amistoso (Int.) 737371494 Información oficial sobre el partido 737371494 en Hattrick

11.09.2024 08:00:00

FERHADANLI YILDIZSPOR Alineación oficial del equipo 'FERHADANLI YILDIZSPOR' en el partido 5 - 2 Incubofire Alineación oficial del equipo 'Incubofire' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
FERHADANLI YILDIZSPOR Alineación oficial del equipo 'FERHADANLI YILDIZSPOR' en el partido 7 - 0 Incubofire Alineación oficial del equipo 'Incubofire' en el partido
Tiene mala suerte 7.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FERHADANLI YILDIZSPOR

Goles Goles

  • 101 Minuto 37 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Ilai Asherov, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a FRD YLDZ.
  • 111 Minuto 74 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 74, Virgilio Babboni de FRD YLDZ empatava el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Horst Kleibel, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del FRD YLDZ se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 78.
  • 130 Minuto 80 (Gol de falta): Al minut 80 en Hilbert Brünsicke va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 2 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Horst Kleibel, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 2 per a FRD YLDZ.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Lucas Zárate no va entrar per centímetres.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Incubofire. La jugada d'estratègia del FRD YLDZ per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Lucas Zárate va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Gabriel-Marius Şutea de FRD YLDZ va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Incubofire

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): Aliaksej Uhvat va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Incubofire i marcant el 0 - 1.
  • 182 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 9 de partit va donar a Incubofire l'avantatge per 0 - 2. Iasonas Koumparas en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Armands Vientulis va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 32, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.