Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737369656

Amistoso 737369656 Información oficial sobre el partido 737369656 en Hattrick

08.09.2024 15:00:00

Anafartalarspor Alineación oficial del equipo 'Anafartalarspor' en el partido 2 - 1 Kadıköycanavari Alineación oficial del equipo 'Kadıköycanavari' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Anafartalarspor Alineación oficial del equipo 'Anafartalarspor' en el partido 3 - 1 Kadıköycanavari Alineación oficial del equipo 'Kadıköycanavari' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anafartalarspor

Goles Goles

  • 121 Minuto 1 (Gol por el centro): Morten Pang va donar a Anafartalarspor un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a 和季 (Kazuki) 菊池 (Kikuchi) de Anafartalarspor aconseguir un gol al minut 41 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Kadıköycanavari. La jugada d'estratègia del Anafartalarspor per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Anton Saunkin va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, 和季 (Kazuki) 菊池 (Kikuchi) va estar a punt d'avançar els locals al minut 36 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Anafartalarspor la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 79 podia haver acabat en gol, però Edward Sękowski va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Edward Sękowski al minut 80 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ferhat Görsel va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Kadıköycanavari

Goles Goles

  • 164 Minuto 13 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Changa Mokganyetsi va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Asım Huysuz va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Serdar Emre Uca, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 260 Minuto 84 (Ocasión de falta): En Changa Mokganyetsi, al minut 84 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.