Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737369310

Amistoso (Int., RC) 737369310 Información oficial sobre el partido 737369310 en Hattrick

10.09.2024 20:25:00

HC Mokka Alineación oficial del equipo 'HC Mokka' en el partido 3 - 4 Maccabi Ein Sof Alineación oficial del equipo 'Maccabi Ein Sof' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
HC Mokka Alineación oficial del equipo 'HC Mokka' en el partido 3 - 1 Maccabi Ein Sof Alineación oficial del equipo 'Maccabi Ein Sof' en el partido
Tiene un resultado normal 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,0 % 1,4 % 13,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HC Mokka

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Corria el minut 2, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Verts s'avançava en el marcador després que en Niko Taitto xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 133 Minuto 14 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Verts va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Lassi Jalovaara des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 64 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Verts. A fi d'aconseguir el 3 - 2, van tocar-la en curt per tal que Lassi Jalovaara xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Naguib Shaalan al minut 18 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ismo Kanninen va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Timo Halmes, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El Verts ho intentava per la dreta per mitjà de Ismo Kanninen, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Verts va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Timo Ylänkö en un 1 contra 1 amb el porter Naguib Shaalan, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 100 (Ocasión por la izquierda): Verts va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ismo Kanninen va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Naguib Shaalan.

Maccabi Ein Sof

Goles Goles

  • 139 Minuto 15 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Effi Pitussi! Un inimaginable dribbling sobre Jarl Dahlsten va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 2 - 1 per a Maccabi.
  • 164 Minuto 48 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Nizan Klieger marqués l'empat. Al minut 48 el marcador mostrava un empat a 2.
  • 161 Minuto 75 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 75 minuts Effi Pitussi va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.
  • 172 Minuto 110 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Tamir Lande quedar desmarcat i marcar per a Maccabi al minut 110. El marcador es va posar aleshores 3 - 4 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Tamir Lande va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Maccabi va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 76, quan Avihu Maimon va quedar-se sol davant el porter Ervo Kunelius, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 109 (Ocasión por la izquierda): Al minut 109, un refús desafortunat de Ervo Kunelius, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Tamir Lande no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.