Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737367582

Amistoso (Int., RC) 737367582 Información oficial sobre el partido 737367582 en Hattrick

11.09.2024 12:25:00

Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido 1 - 0 Red Marlins Alineación oficial del equipo 'Red Marlins' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido 4 - 0 Red Marlins Alineación oficial del equipo 'Red Marlins' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Snow_Kids

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 els aficionats van embogir quan en Jörg Kutzer va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Snow_Kids.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Snow_Kids va estar a punt d'arribar en un córner. En Berend Hautemann va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 205 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Nathaniel Wallace de Snow_Kids va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Alik Erese al minut 39 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 234 Minuto 40 (Ocasión de penalti): En Tamás Sárándi va llançar un penal al minut 40. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 230 Minuto 49 (Ocasión de falta): Al minut 49, Tamás Sárándi gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Berend Hautemann gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Denis Larchenko va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jens Christian Winther va estar a punt de sentenciar el partit al minut 70, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Hesam Barani una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 73, però una magnífica aturada de Denis Larchenko va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nelu Cercel de Snow_Kids la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Nelu Cercel va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Red Marlins

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 8 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Helmut Tampen va fer al minut 8 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Reinert Kalk, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Marlins va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Reinert Kalk, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Marlins van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Benjamín Santaliestra va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Milan Haitzer de Marlins es va guanyar la targeta groga merescudament.