Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737363147

Amistoso (RC) 737363147 Información oficial sobre el partido 737363147 en Hattrick

11.09.2024 18:10:00

Olimpia Mamry Alineación oficial del equipo 'Olimpia Mamry' en el partido 0 - 2 Crasnovia Krasne Alineación oficial del equipo 'Crasnovia Krasne' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Olimpia Mamry Alineación oficial del equipo 'Olimpia Mamry' en el partido 1 - 0 Crasnovia Krasne Alineación oficial del equipo 'Crasnovia Krasne' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olimpia Mamry

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Crasnovia. La jugada d'estratègia del Olimpia per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Kamil Pluciński va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 208 Minuto 55 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Sulisław Derda de Olimpia va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Nikodem Mularczyk que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marcin Wcisło de Olimpia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Crasnovia Krasne

Goles Goles

  • 143 Minuto 31 (Gol de contra por la derecha): Jeremy Lopez va marcar al minut 31 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.
  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 40 minuts, Jarod Buchard va superar per velocitat Hieronim Kałuża per posar el 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Es duien 26 minuts de partit jugats quan Jeremy Lopez va estar a punt de posar per davant a Crasnovia amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Władysław Kajak va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marian Borkowski.