Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737362633

Amistoso (Int., RC) 737362633 Información oficial sobre el partido 737362633 en Hattrick

10.09.2024 22:15:00

Botanic Alineación oficial del equipo 'Botanic' en el partido 1 - 0 Olympiades Paris XIII FC Alineación oficial del equipo 'Olympiades Paris XIII FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Botanic Alineación oficial del equipo 'Botanic' en el partido 2 - 0 Olympiades Paris XIII FC Alineación oficial del equipo 'Olympiades Paris XIII FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Botanic

Goles Goles

  • 139 Minuto 63 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Ralph Feineis va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Toavina Ratsimba per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 0

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): En Ralph Feineis va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Botanic va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 18 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Mikkel Adelholm ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 225 Minuto 33 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Patrick Buntekuh va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Titus Garrioch va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Botanic se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Botanic per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 40, quan Rolf Biddle va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Tadek Płuciennik! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, Ewan Ranson gairebé va marcar per a Botanic des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Aung Zin Phyo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Patrick Buntekuh de Botanic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Olympiades Paris XIII FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Olympiades va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jean-François Dudouet, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): Olympiades van sortir al contraatac al minut 19, però Noham Duplan va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): Olympiades van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 39 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Elias Bakkati no va ser gens encertat.