Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737360731

Amistoso 737360731 Información oficial sobre el partido 737360731 en Hattrick

11.09.2024 17:50:00

Nova Gliwice S.A Alineación oficial del equipo 'Nova Gliwice S.A' en el partido 1 - 3 Wicher Pierdziszewgo Alineación oficial del equipo 'Wicher Pierdziszewgo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nova Gliwice S.A Alineación oficial del equipo 'Nova Gliwice S.A' en el partido 2 - 2 Wicher Pierdziszewgo Alineación oficial del equipo 'Wicher Pierdziszewgo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,3 % 35,8 % 28,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nova Gliwice S.A

Goles Goles

  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Betinho 'El Niňo' Táuba, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del NOVA se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 42.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Kamil 'Furia' Daniec va estar a punt de sentenciar el partit al minut 51, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Amidou Wane va estar a punt d'acabar en gol al minut 54, però el porter visitant Marcin Stawiarski va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Wicher Pierdziszewgo

Goles Goles

  • 163 Minuto 53 (Gol por la derecha): El jugador visitant Rodolfo Gabriel Leme Ramos va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 53 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 170 Minuto 60 (Gol de falta): Al minut 60, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Tuomas Raudaskoski posar per davant al seu equip amb un 1 - 2.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Pierdziszewgo va aconseguir el 1 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Paweł Lesiakowski, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Edward Łuszczyk que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, un refús desafortunat de Marcin Wałachowski, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Sławomir Wojtan no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Tuomas Raudaskoski va marcar al minut 40 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Stefano Pretto.
  • 512 Minuto 61 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Stefano Pretto se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.