Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737360186

Amistoso (Int., RC) 737360186 Información oficial sobre el partido 737360186 en Hattrick

11.09.2024 16:30:00

Sunds Fodbold Alineación oficial del equipo 'Sunds Fodbold' en el partido 6 - 3 Vikhagen IF Alineación oficial del equipo 'Vikhagen IF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Sunds Fodbold Alineación oficial del equipo 'Sunds Fodbold' en el partido 7 - 1 Vikhagen IF Alineación oficial del equipo 'Vikhagen IF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sunds Fodbold

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Hussein Atif, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Fodbold se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 4.
  • 132 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Fodbold va augmentar la diferència quan Marcos de Oliveira no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gandert Engrie va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 134 Minuto 29 (Gol de penalti): Als 29 minuts de joc, els nois de Fodbold van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Telo Teixeira augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 1.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, Fodbold va aconseguir el 5 - 3 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Mirjalol Abdurashidov, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Fodbold a 6 - 3. Gandert Engrie va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): El Fodbold ho intentava per la dreta per mitjà de Telo Teixeira, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Vikhagen IF

Goles Goles

  • 152 Minuto 24 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Margo Palmar va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 24 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 152 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51, Vikhagen va reduir l'avantatge rival a 4 - 2, quan Ross Fox va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 153 Minuto 55 (Gol por la derecha): Vikhagen van aconseguir el 4 - 3 que retallava diferències al minut 55 quan Semon Baznaya sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Michael Holmberg ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Plamen Yarichkov la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Vikhagen havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tommy Gustavsson.