Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737359577

Amistoso (Int.) 737359577 Información oficial sobre el partido 737359577 en Hattrick

11.09.2024 15:20:00

U.S. Jolicado Alineación oficial del equipo 'U.S. Jolicado' en el partido 4 - 3 Khlatahiti Alineación oficial del equipo 'Khlatahiti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
U.S. Jolicado Alineación oficial del equipo 'U.S. Jolicado' en el partido 5 - 1 Khlatahiti Alineación oficial del equipo 'Khlatahiti' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,9 % 0,4 % 7,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.S. Jolicado

Goles Goles

  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, Carlos Gorostorzu va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 122 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Jolicado contenien la respiració mentre en Carlos Gorostorzu s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): En Théophane Dauchy entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Jolicado, un peu providencial d'en Leonardo San Juan va situar el 3-2 al panell digital.
  • 121 Minuto 91 (Gol por el centro): Al minut 91 els aficionats van embogir quan en Carlos Gorostorzu va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de Jolicado.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Terence Merrien va estar a punt d'avançar els locals al minut 44 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 225 Minuto 69 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Théophane Dauchy es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Behrang Mahisefat de Jolicado va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 47, Louis-Marie Dettore de Jolicado va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Khlatahiti

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ramón Colindres va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 161 Minuto 75 (Gol por el centro): Khlatahiti van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 75, quan Kalani Mana va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 161 Minuto 90 (Gol por el centro): Als 90 minuts de partit, Khaled Hamwi de Khlatahiti va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Rodrigue Fréry va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 6, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Antonio Sánchez Aguado va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Daniel Warncke al minut 35, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 44 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Rafael Orozco, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 273 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Nicolaas Benningshof de Khlatahiti, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 49, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Maui Utia de Khlatahiti va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.