Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737356142

Amistoso (Int.) 737356142 Información oficial sobre el partido 737356142 en Hattrick

11.09.2024 17:55:00

AROX FC Alineación oficial del equipo 'AROX FC' en el partido 6 - 0 AC Panda Team Alineación oficial del equipo 'AC Panda Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AROX FC Alineación oficial del equipo 'AROX FC' en el partido 2 - 1 AC Panda Team Alineación oficial del equipo 'AC Panda Team' en el partido
Tiene mucha potra 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,6 % 1,5 % 13,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AROX FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 14 gràcies a la jugada de Antonij Neuhauser, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Józef Żwidziak la va rematar Arman Hanvand amb una magnífica volea que va fer pujar per a AROX el 2 - 0.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jorge Martínez, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a AROX.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de AROX va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Antonij Neuhauser progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 143 Minuto 65 (Gol de contra por la derecha): El jugador Marc Rannefeld de AROX es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 5 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Józef Żwidziak es va introduir dins la defensa central al minut 80, i va aconseguir el 6 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Antonij Neuhauser, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

AC Panda Team

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 39 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Allejo Bernhard va intentar anar-se'n per velocitat al minut 39 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 216 Minuto 41 (Ocasión evento especial rápido + pase): Florin Pencea va marxar per velocitat al minut 41 i va fer una passada de la mort a Allejo Bernhard, però aquest va fallar.